Op reis met een occasion

Op reis gaan is natuurlijk het leukst in een mooie auto. Echter is een mooie auto niet voor iedereen betaalbaar. Zo zal de ene persoon misschien heel graag in een mooie Range Rover door het land rijden, maar lukt het ze maar net om een mooie Peugeot te kopen. Een goede optie hierbij is om te kiezen voor een occasion. Een Land Rover occasion is bijvoorbeeld een goed alternatief voor die dure Range Rover. Zo kan je toch nog genieten van een mooie auto, maar dan met een kleiner prijskaartje. Zo zijn er voor andere auto’s ook opties die een goed alternatief zijn voor de duurdere auto’s. Om een overzicht te bieden van mooie occasions waar jij mee op reis kan, zal dit artikel daarom enkele occasions belichten.

Ford

Naast de Land Rover occasion, zijn Volvo occasions ook een goed alternatief. Dit is namelijk een geschikt alternatief voor families die de duurdere auto’s zoals een BMW of Audi niet kunnen betalen. Hierbij biedt een Volvo een goede optie om met je gezin mee op reis te gaan. Dit merk staat er ook om bekend om een goede optie te zijn voor jonge families en groot genoeg te zijn voor alle spullen die mee gaan op reis. Hierdoor kan je dus evenveel genieten van de reis met een goedkopere auto.

Smart

Rijd je graag elektrisch? Dan zal je natuurlijk het liefst kiezen voor een Tesla. Echter is dit niet meteen de goedkoopste optie. Ondanks dat een Tesla over superveel digitale snufjes beschikt, is dit niet de auto waar de meeste mensen voor kiezen. Het is immers te duur. Een goed alternatief hierbij is dan ook een Smart occasion. Hierin kan je namelijk ook elektrisch rijden. Houd er wel rekening mee dat deze auto een stuk kleiner is dan een Tesla en hiermee dus misschien te klein is voor al je bagage. Wel is het een ideale optie voor een stedentrip, aangezien hij gemakkelijk in de kleinste parkeervakken te parkeren is.

Canta

Als laatste is voor de echte stadbewoners onder ons een Birò favoriet. Deze kleine elektrische wagentjes zorgen voor gemakkelijk vervoer in de stad. Echter zijn deze wagens totaal niet goedkoop en is daarom een Canta een goedkoper vervoersmiddel. Deze wagen is misschien iets minder charmant en modern, maar zorgt er wel voor dat je een hoop kosten bespaart.

Comments are disabled.