vliegeren strand

Even de teamspirit aanwakkeren gebeurt op het strand. Met familie, vrienden of collega’s is het geweldig leuk om uitgedaagd te worden door elkaar en leuke strandactiviteiten. Groepsuitjes zijn extra leuk op het strand en zeker als het goed weer is. De stranden bieden ruime mogelijkheden voor activiteiten zoals touwtrekken en een waterrace. Verschillende activiteiten met thema’s zoals zeskamp of Robinson Crusoe dagen mensen uit om even lekker los te gaan en iedereen natuurlijk ook aan te moedigen.

Vliegeren met of zonder sprong

Het strand is ook de ideale omgeving om lekker te kunnen vliegeren. Instructeurs voorzien van de nodige tips om optimaal plezier te kunnen beleven. Beach Events biedt ook de mogelijkheid om te Powerkiten. Met de juiste wind en een beetje techniek kunnen geweldige sprongen worden gemaakt. Bij de eerste sprong hoort natuurlijk een certificaat zodat deze unieke zweefervaring nooit wordt vergeten. Wanneer het weer wat minder is heeft men een alternatief programma klaar.

Zon en wind op het strand

Flitz Events neemt alle organisatorische zorg uit handen. Om te vliegeren is er wel een beetje wind nodig, maar wanneer het weer te slecht is kan het strand een gevaarlijke omgeving zijn. Er kan makkelijk worden gekozen voor de verschillende programma’s die worden aangeboden. Ook is het mogelijk om vooraf de zaken door te spreken zodat de dag perfect ingericht kan worden voor een geweldig uitje. Of het nu om een sportieve dag gaat of een vrijgezellenfeest, met zijn allen kan een dagje op het strand een daverend succes worden.

Strandevenementen voor familie vrienden of teamDe winnaar krijgt een beker

De organisatoren zorgen voor een duidelijke indeling van de dag. Het is niet de bedoeling om voor de middag al uitgeput te zijn. Het is de bedoeling dat ieder een leuke dag beleeft. Een goede tip is om wat reservekleding mee te nemen. ‘S avonds kan het snel afkoelen aan het strand en dan is een extra trui of vest toch prettig. Of er nu wordt touwgetrokken of gevliegerd, een dag buiten maakt hongerig. Het is daarom mogelijk om de dag af te sluiten met een drankje en een gezellige barbecue. Dit geeft het groepsgevoel zeker een flinke boost.

Comments are disabled.