vakantiehuisje

Je hebt een aardig eigen vermogen bij elkaar gespaard en je houdt maandelijks een flink bedrag over. Je geld wegzetten op een spaarrekening is al jaren niet meer aantrekkelijk vanwege de lage spaarrente. Sterker nog, steeds meer banken ontmoedigen sparen door een negatieve rente te heffen. Waar moet je dan met je geld naar toe? Je kan een deel van je vermogen op de beurs beleggen, maar dat brengt risico’s met zich mee. Ben je op zoek naar een investering met rendement en niet te hoge risico’s? Een recreatiewoning kopen is een uitstekende optie.

Een recreatiewoning kopen: de voordelen

De verkopen van vakantiewoningen zijn de laatste jaren enorm gestegen. Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een recreatiewoning kopen, of je dit nu doet voor eigen gebruik of voor de verhuur. Je haalt meteen rendement uit de huuropbrengsten van je vakantiewoning. Wil je je woning in de toekomst verkopen, dan komt daar wellicht nog extra winst van de verkoop bij. Vakantievieren in eigen land is populair. Veel mensen gaan graag een weekje weg in Nederland of willen er voor een weekend even tussenuit. Met jouw recreatiewoning speel je in op deze vraag. De verhuur kan je voor je laten regelen. Wil je je vakantiehuis zelf ook voor een deel gebruiken? Dat is zeker mogelijk.

Vakantiewoningen in heel Nederland

Bij het kiezen van een vakantiewoning is de locatie heel belangrijk. Droomparken heeft locaties verspreid over het hele land. Zo vind je woningen op parken bij de zee, in de Limburgse heuvels en in de bossen op de Veluwe. Wil je zelf ook gebruik maken van je vakantiewoning kies dan een locatie die past bij jouw wensen. De parken zelf beschikken over uitstekende faciliteiten. Neem dat zeker in je afwegingen mee als je besluit een recreatiewoning te kopen. Ontdek de restaurants, speelfaciliteiten voor kinderen, de bowlingbaan en het zwembad. In veel droomparken heb je ook de mogelijkheid om een sauna te pakken of te genieten van andere wellness-faciliteiten.

Comments are disabled.