huur een boot met je vrienden of familie

Als het buiten lekker weer is, zijn er verschillende activiteiten die je doet met je vrienden of familie. Een boot huren is zo’n activiteit die je doet met vrienden of familie. Vier je bijvoorbeeld je verjaardag op een boot met je vrienden of familie. Er zijn dan ook verschillende boten die je huurt. Wil jij graag een boot huren met je vrienden of familie en er een onvergetelijke dag van maken? Wij laten je in dit artikel zien welke boten je huurt en wat erbij komt kijken.

Verschillende soorten boten

Er zijn veel verschillende soorten boten die je huurt om een dagje te varen. Zo huur je bijvoorbeeld een motorjacht, een sloep, een zeilboot of kano’s. Echter, let er wel op dat voor sommige boten je een vaarbewijs nodig hebt. Zo heb je een vaarbewijs nodig bij boten die langer zijn dan 15 meter en voor boten die harder varen dan 20 kilometer per uur. Let hier dus wel op bij een boot huren.

bootPartyboot

Als je echt wat te vieren hebt, bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje, is het ook mogelijk om een partyboot te huren. Van een kleine feestboot tot een traditioneel zeilschip, veel is mogelijk om jouw feestje te vieren. Met een partyboot maak je bijvoorbeeld een dagtocht of vaar je in de avonduren. Een partyboot heeft vaak een kapitein, dus zelf varen is niet nodig. Ook kies je voor catering, zodat je dat zelf niet hoeft te regelen.

Arrangementen

Wanneer je een boot huurt, kies je soms ook voor leuke arrangementen. Zo krijg je een picknickmand gevuld met lekkernijen of kies je voor een diner op de boot. Er zijn nog tal van andere leuke en betaalbare arrangementen wanneer je een boot huurt. Zo maak je er samen met je vrienden of familie een onvergetelijke dag van op de boot.

Vaargebieden

Nederland kent erg veel vaargebieden waar je heerlijk uitwaait op de boot met je vrienden en familie. Bekende vaargebieden zijn De Friese meren, Het IJsselmeer, De Biesbosch en De Loosdrechtse Plassen. Ook kies je ervoor om te varen met een zeilboot op de Waddenzee. Er zijn dus erg veel mogelijkheden om te varen in Nederland. Kies een locatie die gunstig is voor als jouw genodigden.

Een boot huren is een goed idee om een dagje erop uit te gaan met je vrienden of familie. Kies een leuke boot, arrangement en mooi vaargebied en de dag wordt een succes. Heel veel plezier!

Comments are disabled.