Op avontuur in de Belgische Ardennen


Veel Nederlanders zijn wel eens een keer op vakantie geweest in de Ardennen. De Ardennen is een fraai natuurgebied in België. De pluspunten van de Ardennen zijn simpel: het is enorm dichtbij huis vooral voor de mensen die in het zuiden van het land wonen. Prachtige natuur die wij echt niet hebben in ons eigen land. Goed eten. Redelijk voordelig. Om die redenen is de Ardennen al decennia een favoriete vakantiebestemming.

Ik moet toegeven dat wij als gezin er nog nooit geweest waren. Wij kozen altijd voor de Romantische landen zoals een Spanje, een Frankrijk en een Italië. Maar dit jaar hadden we enige twijfel hierover. Onze auto is al aardig oud, en de vorige vakantie hadden we onderweg van Barcelona terug naar Nederland pannes met de auto. En dan is het nog heel ver om terug te komen. Enfin, dit jaar om die reden wilde we dus dichter bij huis blijven.

Reizentips.nl (2)

Dus ik ging onderzoek doen naar campings met goede beoordelingen en genoeg activiteiten om ons bezig te houden in de Ardennen. Na een paar uur zoeken vond ik deze site. Voldoende goede beoordelingen en meer dan genoeg activiteiten zoals kano, hiken, MBT en een speeltuin voor de kinderen. Klinkt allemaal als muziek in de oren. Fijn ook dat het hier gaat om een kleine camping (bron). Wij hebben een paar keer gestaan op een mega camping in Frankrijk en dat vinden wij niets, wij prefereren de kleinere meer gezellige campings.

De omgeving nu we er geweest ik moet zeggen Durbuy en omstreken is echt een geweldig stukje Europa, zo fijn dat we dit hebben zo dichtbij huis hoeft geeneens een vliegtuig in te stappen om van deze natuurpracht in optima forma te kunnen genieten. De kinderen hebben zich ook kostelijk vermaakt. En waren weinig kwijt qua budget. Dit smaakt zeker naar meer.

Gastblogs

ArdennenAvontuurBelgiëreizen

Comments are disabled.