Dagje weg: ballonvaren over Eindhoven


Op zoek naar een origineel uitje in Eindhoven en omgeving? Stap in de mand van één van onze luchtballonnen en ontdek de lichtstad van boven. Deze stad ken je misschien als je broekzak; wij weten zeker dat je na een ballonvaart een heel nieuwe kijk op jouw woon- of werkplek krijgt. Deel deze bijzondere ervaring met je vrienden, familie of collega’s.

Ballonvaren over Eindhoven, een onvergetelijke ervaring

Laat je meevoeren op de wind, neem in alle rust de omgeving in je op en kom erachter welk deel van de stad en natuur je zal ontdekken. De wind bepaalt de richting en het tempo, de alledaagse drukte maak je ineens heel anders mee vanaf grote hoogte. Vang gesprekken op vanaf de terrassen of iemands achtertuin. Een ballonvaart eindhoven is zeker een perfect uitje voor nieuwsgierige mensen!

Met een beetje geluk vaar je precies over de grote bezienswaardigheden van Eindhoven: Het Philips Stadion, de Technische Universiteit het van Abbenmuseum of de Sint-Catharinakerk, gebouwen die ook van bovenaf indrukwekkend zijn.

Wat kun je verwachten tijdens een ballonvlucht?

Bij GreetZZ Ballonvaarten duurt het vaarprogramma drie tot vier uur. Hiervan bestaat één uur uit de daadwerkelijke ballonvlucht. Van te voren mag je assisteren met de opbouw van de luchtballon, krijg je de veiligheidsinstructies van ons en na de vlucht proosten we met een glas champagne. Om je vervolgens terug te breng naar de startlocatie.

Ontdek de natuur rondom Eindhoven tijdens een ballonvaart

Ballonvaren over Brabant is in elk seizoen prachtig. Vaar je aan het begin van de lente dan zie je overal het ontluikend groen ontspringen, in de zomer zie je alle recreanten druk in de weer of zie je met wat geluk het stadscentrum van Tilburg of Den Bosch. En vaar je op het juiste moment in de herfst, dan lijkt de omgeving wel een schilderij met al die mooie herfstkleuren. Eén ding is zeker, in Brabant is genoeg te zien!

Ballonvaart voor iedereen!

Ballonvaren is een uitje wat je met de hele familie of het hele team kunt ondernemen. In onze ruime manden passen namelijk 32 mensen. Met onze grote vloot kunnen we meerdere groepen tegelijkertijd de lucht in sturen. In een luchtballon heb je geen last van hoogtevrees waardoor iedereen ook aan deze ervaring deel kan nemen. Doordat je letterlijk los in de lucht hangt krijgen je hersenen niet de informatie die nodig is om hoogtevrees te triggeren. Dit gebeurt alleen wanneer je ergens op staat wat ‘vast’ staat aan de grond.

Een ballonvaart is in onze ogen altijd een geweldige belevenis. Of je dit nu uiteindelijk in Eindhoven of ergens anders in Nederland doet. Vanaf boven ontdek je zoveel moois!

Gastblogs

ballonvarendagje wegeindhoven

Comments are disabled.